UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: 'Het is intrigerend' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: 'Het is intrigerend'

UFC-vechtbaas denkt erover Jake Paul binnen te halen: 'Het is intrigerend'

Dana White geeft toe dat hij nadenkt over het aantrekken van Jake Paul bij de UFC. White zegt dat hij geïntrigeerd is door de mogelijkheid om Paul te binnen te halen bij zijn organisatie.

De directeur van de grootste MMA-organisatie ter wereld en de YouTuber die bokser is geworden, hebben op zijn zachtst gezegd wat woordenwisselingen gehad. Paul heeft naam gemaakt in de vechtsportwereld door UFC-vechters en White uit te dagen. Paul slaagde er zelfs in twee voormalige UFC-vechters, Tyron Woodley en Ben Askren te verslaan in het boksen.

Paul heeft echter ook niet veel MMA-training gedaan en slechts vijf keer gebokst. Desondanks heeft hij aangekondigd dat hij uiteindelijk zal vechten in de UFC. Verder ziet hij zichzelf in de toekomst Conor McGregor uitschakelen. White heeft tot nu toe herhaaldelijk Paul afgeschoten als het aankomt op een plek in de UFC vechters stal.

Zeg nooit, nooit

Tijdens The Pivot Podcast merkte de vechtbaas echter op dat hij er echt over nadenkt. White gaf toe dat de ondertekening eigenlijk best intrigerend is. ,,Uiteindelijk wil die jongen (Jake Paul. red.), hier vechten. Hij wil hier niet vechten omdat hij niet gelooft dat we vechters niet genoeg betalen", zei white. ,,Hij wil hier vechten omdat hier het geld is, wat hij ook zegt."

Dana White vervolgde: ,,Ik zou nooit nooit zeggen. Ik weet het niet, ik bedoel, ik kijk er soms naar. En het is best intrigerend, maar het druist een beetje in tegen wat ik doe. Ik breng echt het beste van het beste naar binnen bij de UFC. " White merkte ook op dat hij in het verleden dingen heeft gedaan die hij niet had verwacht. Zoals het promoten van Conor McGregor vs. Floyd Mayweather.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws