UFC test personeel op coronavirus voor aankomst in Abu Dhabi MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC test personeel op coronavirus voor aankomst in Abu Dhabi

UFC test personeel op coronavirus voor aankomst in Abu Dhabi
UFC test personeel op coronavirus voor aankomst in Abu Dhabi

Al het personeel dat betrokken is bij de UFC-evenementen van juli op Yas Island, wordt getest op aanwezigheid van het coronavirus voordat ze aankomen in Abu Dhabi.

Vechters uit de Verenigde Staten die op 11 juli zullen deelnemen aan UFC 251, zullen naar verluidt begin volgende maand naar Las Vegas worden gevlogen om te worden getest op het coronavirus. Atleten uit Brazilië reizen blijkbaar op 1 juli naar Sao Paulo en quarantaine in een hotel gedurende twee dagen voordat ze het land verlaten.

Van vechters en coaches wordt verwacht dat ze met chartervluchten naar Abu Dhabi reizen, maar details moeten nog worden onthuld. Het is niet duidelijk of vechters bij aankomst in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten ook op corona zullen worden getest.

Positieve tests

Brazilië is een flinke brandhaard als het aankomt op corona besmettingen. Vandaar dat de UFC hen extra zal testen. Eerder werd al een UFC vechter van Braziliaanse afkomst positief getest. Het gerapporteerde protocol verschilt van het protocol dat voorafging aan de shows van Jacksonville en Las Vegas in mei en juni.

UFC-personeel en evenement personeel werd niet getest totdat ze aankwamen bij hotels in de gaststad. Naast UFC 251 is de promotie gepland voor Fight Night-evenementen op Yas Island op 15, 18 en 25 juli. De UFC zal naar verluidt hetzelfde testprotocol gebruiken voorafgaand aan elk event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws