UFC-ster Tony Ferguson krijgt zijn zin: Gevecht voor december geboekt MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Tony Ferguson krijgt zijn zin: Gevecht voor december geboekt

UFC-ster Tony Ferguson krijgt zijn zin: Gevecht voor december geboekt
UFC-ster Tony Ferguson krijgt zijn zin: Gevecht voor december geboekt

Tony Ferguson wilde hoe dan ook vechten voor het jaar over is. Deze wens gaat nu in vervulling en treft hij op 12 december zijn gedroomde tegenstander.

Twee van de beste lichtgewichten Tony Ferguson en Charles Oliveira zullen op 12 december tegen elkaar vechten tijdens UFC 256. Dit bevestigde UFC-president Dana White vandaag aan Brett Okamoto van ESPN.

Voor Ferguson hangt er veel af van het gevecht tegen Oliveira. Zo wil hij zijn verlies tegen Justin Gaethje afgelopen mei wreken.

Conor McGregor

Ferguson had eerder opgeroepen voor een gevecht met Michael Chandler. Echter wil de van Bellator overgekomen kampioen. Liever vechten op 23 januari. Omdat hij op hetzelfde event als Conor McGregor wil staan. De Ier vecht daar tegen Dustin Poirier.

Ondertussen heeft Oliveira een winst record van zeven gevechten. Hij versloeg in maart Kevin Lee. Daarmee positioneerde de Braziliaan zich als een van de betere vechters op lichtgewicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws