UFC-ster Charles Oliveira doet teleurstellende onthulling tijdens interview MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Charles Oliveira doet teleurstellende onthulling tijdens interview

UFC-ster Charles Oliveira doet teleurstellende onthulling tijdens interview

Charles Oliveira zegt dat hij "niet klaar zal zijn" om te vechten tegen Islam Makhachev tijdens het UFC 294-evenement in Abu Dhabi in oktober.

Voormalig UFC kampioen Charles Oliveira heeft onthuld dat hij niet op tijd klaar zal zijn om het op te nemen tegen Islam Makhachev in oktober. Eerder dit jaar maakte Charles Oliveira op indrukwekkende wijze zijn terugkeer. Hij versloeg Beneil Dariush in hun titel eliminatiegevecht en stelde zichzelf zo in staat om revanche te nemen tegen Makhachev.

Zoals veel fans zich zullen herinneren, wist Makhachev 'eerder Oliveira te onttronen en het UFC lichtgewicht kampioenschap te veroveren vorig jaar. Oliveira heeft gewacht op de kans om het terug te verdienen. Hij heeft ervoor moeten werken, maar het lijkt erop dat hij de volgende in de rij kan zijn.

Oliveira onthult dat hij het gevecht met Makhachev moet uitstellen

Een nieuwe confrontatie in Abu Dhabi leek de logische stap. Echter, het lijkt er nu op dat Oliveira die datum niet kan halen, zoals hij aangaf in een interview tijdens International Fight Week.

"Dus, ik ga eerlijk met je zijn, we hebben nog geen aanbieding gekregen. We wachten nog steeds, maar eerlijk gezegd, in oktober is het te snel voor mij", zei Oliveira. Het is te snel, vooral als het gevecht daar zal plaatsvinden. Ik zal echt klaar zijn in november, december, maar oktober is te snel."

Er werd vervolgens gevraagd of hij bereid zou zijn om te wachten tot volgend jaar voor zijn kans. "Ik zal eerlijk met je zijn, ik moet gewoon wachten. Ik ben een UFC-medewerker, dus ik moet gewoon wachten. Voor mij maakt het niet uit. Het enige wat ik je met zekerheid kan zeggen, is dat ik niet klaar ben voor een gevecht in oktober."

"Maar in november, december, zal ik klaar zijn. Dus, ik wacht gewoon af. Laten we kijken wat ze gaan doen." Oliveira verklaarde verder dat hij gelooft dat hij opnieuw UFC lichtgewicht kampioen zal worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws