UFC schrapt gevecht hardleerse vechter! 'Hoe kan het toch' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC schrapt gevecht hardleerse vechter! 'Hoe kan het toch'

UFC schrapt gevecht hardleerse vechter! 'Hoe kan het toch'

Aspen Ladd is opnieuw door de weegschaal gecancelled. Bij de officiële weging van gisteren voor UFC Vegas 60 later vandaag in de UFC APEX in Las Vegas, woog Ladd 138 pond. Dit is twee pond over de limiet voor haar bantamgewicht gevecht tegen Sara McMann. De UFC maakte later bekend dat haar gevecht met McMann is geannuleerd.

De hardleerse Ladd worstelde eerder met het maken van gewicht tijdens haar UFC-carrière. Eerder was zij te zwaar voor gevechten tegen Leslie Smith en Macy Chiasson, die beide vervolgens werden geannuleerd. Fans vragen zich af hoe het kan dat Ladd steeds haar gewicht niet haalt.

Smith weigerde een catchweight-wedstrijd, Ladd werd gedwongen zich terug te trekken uit de Chiasson-wedstrijd vanwege gezondheidsproblemen. Ladd miste ook gewicht voor een gevecht tegen Jessica Hoy bij Invicta FC 18 in juli 2016.

Succes

Bantamgewicht headliners Cory Sandhagen en Song Yadong haalden met succes gewicht, met beide vechters op een gewicht van 135,5 pond. Middengewicht Alen Amedovski miste ook 0,5 pond bij zijn eerste poging, en kwam uit op 186,5 pond voor zijn gevecht met Joe Pyfer.

Artsen gaven Amedovski toestemming voor een tweede poging en hij bereikte later met succes een gewicht van 185,5 pond. Ook het vermelden waard, Tanner Boser woog 229 pond voor een zwaargewicht gevecht, 32 pond lichter dan tegenstander Rodrigo Nascimento, die de weegschaal op 261 pond verliet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws