UFC-legende Jon Jones tot 2022 niet meer in actie MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-legende Jon Jones tot 2022 niet meer in actie

UFC-legende Jon Jones tot 2022 niet meer in actie

Dana White, UFC-president heeft bevestigd dat voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen en zwaargewicht Jon Jones pas in 2022 weer zal vechten. Jones en de UFC liggen overhoop in een contract kwestie.

Voormalige lichtzwaargewicht kampioen Jones kreeg eerder dit jaar een contractgeschil met de UFC met betrekking tot een UFC-zwaargewicht titelgevecht tegen kampioen Francis Ngannou. Jones eiste een groot bedrag welke White niet zag zitten om te betalen.

Kans verkeken

Het gevecht werd uiteindelijk nooit gemaakt en in plaats daarvan lijkt het erop dat de mogelijkheid van Jones vs. Ngannou iets is dat nu misschien niet eens gebeurt. Dat komt omdat Ciryl Gane tijdens UFC 265 Derrick Lewis versloeg afgelopen nachten de strijd om de interim UFC-zwaargewicht titel. Nu zal Gane de volgende in de rij zijn om tegen Ngannou te vechten.

Wat Jones betreft, hij zal waarschijnlijk niet snel in de Octagon stappen. Volgens White, toen hij sprak met de media na UFC 265, gaat Jones pas in 2022 weer vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws