UFC-Kampioen Ngannou daagt Hasbulla uit! 100 KG verschil MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-Kampioen Ngannou daagt Hasbulla uit! 100 KG verschil

UFC-Kampioen Ngannou daagt Hasbulla uit! 100 KG verschil

De Russische sociale media-sensatie Hasbulla Magomedov beweert een officiële deal met de UFC te hebben ondertekend om in de MMA-kooi te vechten. Zwaargewicht kampioen Ngannou biedt aan zijn eerste tegenstander te zijn.

Francis Ngannou heeft gekscherend de Russische sociale media-sensatie Hasbulla uitgedaagd. Dit nadat deze gisteren had aangekondigd dat hij een deal had getekend om te vechten in de UFC.

De keiharde zwaargewicht kampioen weegt 128 kilo aan, wat ongeveer 100 kilo meer is dan de gerapporteerde 28 kilo die de Rus weegt. Hasbulla heeft een tekort aan groeihormoon, wat betekent dat hij ongeveer 3'4" is en eruitziet als een jong kind, ondanks dat hij eerder dit jaar 20 werd.

Moet gebeuren

Hasbulla is de afgelopen jaren een enorme ster geworden op Tik Tok, YouTube, Instagram en Twitter sinds een video viraal ging en hem een ​​persconferentie liet zien voor een gepland 'gevecht' met rivaliserende influencer Abdu Rozik. Dat gevecht is nooit gebeurd. Maar het lijkt erop dat Hasbulla de kooi zal betreden nadat hij gisteren een deal met de UFC aankondigde.

Ngannou ging naar Twitter om Hasbulla welkom te heten in de vechtwereld en daagde hem uit voor een gevecht in een grapje met een nagemaakte foto van het paar. Hij ondertitelde de foto, die ongeveer 16.000 likes kreeg; "Ik denk dat ik mijn volgende titelverdediging heb", en tagde Hasbulla.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws