UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov plant afscheidswedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov plant afscheidswedstrijd

UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov plant afscheidswedstrijd
UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov plant afscheidswedstrijd

Khabib is van plan om in oktober tegen Justin Gaethje te vechten. Georges St. Pierre staat op het lijstje voor april waarna de kampioen met pensioen zal gaan.

De wens van Georges St-Pierre om tegen Khabib Nurmagomedov te vechten, is misschien niet helemaal van de baan. Tijdens een recent interview met ESPN werd UFC Baas Dana White gevraagd naar het gevecht.

Wat kan er fout gaan

Ook werd gevraagd of hij bereid was om Khabib te geven wat hij wilde voor zijn potentiële laatste gevecht, dat in 2021 zou kunnen zijn. White zei snel dat hij Khabib had laten doen wat hij wilde, omdat hij in hoog aanzien staat en goed is geweest voor UFC en de sport in het algemeen.

En dat omvat zelfs het opnemen tegen de voormalige UFC-kampioen weltergewicht en middengewicht, Georges St-Pierre. Wat St-Pierre betreft, hij lijkt opgewonden over de mogelijkheid om eindelijk zijn droomgevecht te krijgen.

Hoewel het allemaal in de soep zou kunnen lopen. Als Gaethje tijdens UFC 254 op 24 oktober de winst voor zijn rekening neemt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws