UFC fans niet blij met event van 13 juni in Las Vegas MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC fans niet blij met event van 13 juni in Las Vegas

UFC fans niet blij met event van 13 juni in Las Vegas
UFC fans niet blij met event van 13 juni in Las Vegas

De UFC krijgt niet echt de handen op elkaar van de fans voor haar geplande event op 13 juni in Las Vegas. Sterker nog het lijkt een van de meest oninteressante events tot nu toe.

Dana White onthulde de volledige UFC-line-up voor 13 juni in Las Vegas afgelopen donderdag. Deze werd niet echt warm ontvangen en er is nogal wat kritiek op de samenstelling van de gevechten. Acht van de gevechten waren al onthuld, maar twee nieuwe wedstrijden werden bevestigd.

Kevin Aguilar (17-3 MMA, 2-2 UFC) treft Charles Rosa (12-4 MMA, 3-4 UFC) en Jordan Griffin (18- 7 MMA, 1-2 UFC) zal.Darrick Minner (24-11 MMA, 0-1 UFC) tegemoet treden. Het evenement vindt plaats in de UFC Apex in Las Vegas, in afwachting van goedkeuring door de Nevada Athletic Commission.

Headliner

Het enige gevecht op 13 juni waar de fans wellicht hun bed voor zullen uitkomen is de headliner tussen Cynthia Calvillo en Jessica Eye. Op de hoofdkaart staan nog een aantal gevechten Ray Borg tegen Merab Dvalishvili, Mark De La Rosa tegen Jordan Espinosa bijvoorbeeld.

Met als hoofdrolspelers een vlieggewichtgevecht tussen Cynthia Calvillo en Jessica Eye, bevat de hoofdkaart opstelling ook Karl Roberson tegen Marvin Vettori, Andre Fili tegen Charles Jourdain. Op social media sparen de UFC fans White en zijn organisatie niet.

"zijn de goede vechters op, wat een slechte kaart dit is echt teleurstellend," is slechts een van de reacties. De UFC kan voorlopig alleen putten uit vechters die zich in Amerika bevinden. Dit door de coronapandemie. Daarentegen is de UFC wel degene die ondanks de pandemie gevechten blijft houden.

De volledige line-up voor het UFC-evenement van 13 juni is als volgt:

HOOFDKAART

Cynthia Calvillo vs. Jessica Eye
Karl Roberson vs. Marvin Vettori
Andre Fili vs. Charles Jourdain
Ray Borg vs. Merab Dvalishvili
Mark De La Rosa vs. Jordan Espinosa

VOORPROGRAMMA

Mariya Agapova vs. Melissa Gatto
Kevin Aguilar vs. Charles Rosa
Julia Avila vs. Gina Mazany Ryan
Benoit vs. Tyson Nam
Jordan Griffin vs. Darrick Minner

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws