UFC boekt 2 kampioenen als coaches! 'Extra spannend' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC boekt 2 kampioenen als coaches! 'Extra spannend'

UFC boekt 2 kampioenen als coaches! 'Extra spannend'

Julianna Pena en Amanda Nunes zullen tegenover elkaar staan als coaches in de nieuwste versie van The Ultimate Fighter (TUF). Het talenten programma van de UFC krijgt zo een extra sausje.

TUF 30 begint in februari met en Pena en Nunes die als coaches zullen verschijnen. Het nieuws dat de twee coaches zijn, doet wat stof opwaaien. In december vorig jaa tijdens UFC 269, versloeg Pena de tot nu toe onverslaanbare Nunes om de bantam titel te claimen.

Opnieuw voor de titel

Een aantal MMA-talenten zullen zich presenteren tijdens TUF waar zij hun kunnen kunnen moeten tonen. Er wordt echt gevochten zoals op een UFC-evenement, een aantal talenten zal een contract krijgen bij de MMA-organisatie van Dana White.

Pena en Nunes, zullen aan het einde van de show rematchen voor de bantamgewicht-titel. Het is onzeker wanneer de show precies wordt uitgezonden en eindigt. Dus er is geen tijdschema voor wanneer het titelgevecht zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws