UFC BAAS DANA WHITE: 'We verliezen miljoenen aan inkomsten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC BAAS DANA WHITE: 'We verliezen miljoenen aan inkomsten'

UFC BAAS DANA WHITE: 'We verliezen miljoenen aan inkomsten'
UFC BAAS DANA WHITE: 'We verliezen miljoenen aan inkomsten'

De grote baas van de UFC Dana White zegt dat zijn organisatie miljoenen aan inkomsten misloopt. Dit ligt grotendeels aan gebrek aan ticket sales.

Dana White sprak over enkele financiële uitdagingen op een recente media-scrum. Daar onthulde hij dat de UFC in 2020 'meer dan $ 100 miljoen' zal verliezen. Vanwege het ontbreken van een live publiek. Afgezien van het verliezen van inkomsten uit de live-poort, zei White verder dat hij degene is die "alle risico's" op zich neemt.

Terwijl de vechters zoals Jon Jones en anderen gewoon om meer geld vragen. Hij vergeleek andere sporten. En zei dat het ondanks de uitdagingen een goede zaak is, dat hij niemand in de UFC een loonsverlaging geeft.

Het grote probleem

'Het grote probleem voor alle sporten op dit moment, is de ticket sales. "We verliezen dit jaar meer dan $ 100 miljoen,"'beweerde White. Het zou veel gemakkelijker voor mij zijn om achterover te leunen. "En te zeggen laten we dit afwachten. Het afwachten van deze crisis is op dit moment een goede optie voor veel mensen omdat er geen ticket inkomsten zijn."

Er valt nogal wat commentaar te geven op deze verklaringen. Het is ook interessant dat White iedereen is gaan vertellen dat hij geen 'publiek nodig heeft'. Om dat nu te gebruiken als excuus om vechters niet meer te betalen tijdens onderhandelingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws