UFC 292 Nabeschouwing: Opwindende Gevechten en Onvergetelijke Momenten MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 292 Nabeschouwing: Opwindende Gevechten en Onvergetelijke Momenten

UFC 292 Nabeschouwing: Opwindende Gevechten en Onvergetelijke Momenten

UFC 292 in Boston, Amerika zit erop! De fans waren luid met juichen voor hun favoriete vechters (en af en toe een boe voor hun minder favoriete vechters) en hebben er zo te horen een mooie avond van gemaakt.

UFC 290 & 291 hebben de lat heel hoog gelegd voor de evenementen die nog volgen dit jaar, maar UFC 292 heeft het enigszins bij weten te houden. Al kan gesteld worden dat niet Gary het evenement droeg (zoals hij in vele interviews beweerde), maar juist het kopstuk van de avond: Sterling vs O'Malley.

Wil je liever de UFC 292 Nabeschouwing beluisteren hieronder vindt je de expertise analyse van Ronde 6. Of lees anders verder....

Sterling vs O'Malley

UFC 292 Nabeschouwing: Opwindende Gevechten en Onvergetelijke Momenten

Dit gevecht heeft geleverd waar de fans op hoopte. Sean O'Malley verslaat Aljamain Sterling in de 2de ronde middels een technische K.O. De scheids gaf Sterling genoeg kansen om op te staan, maar met een rechterhoek rechtstreeks uit de hel.

Marlon Vera overwon Pedro Munhoz middels een unanieme beslissing van de jury gisterenavond en werd uitgeroepen door O'Malley als volgende uitdager voor de titel in een tweede gevecht tussen beide heren. Wie wint deze rematch?

Weili vs Lemos

UFC 292 Nabeschouwing: Opwindende Gevechten en Onvergetelijke Momenten

Zhang Weili is een van de meest ronde vechters in de vrouwelijke gewichtsklassen op dit moment. Gisterenavond heeft ze nogmaals laten zien waarom we haar moeten respecteren als kampioen. Ze heeft een record gezet met het hoogste verschil in gelande stoten tussen haar en haar tegenstander in de vrouwelijke gewichtsklassen. Wie wordt Weili's volgende tegenstander? Wie kan haar uitdagen? Dat hoor je in de Ronde 6 podcast.

Al met al een mooi evenement met als kers op de taart een nieuwe kampioen die de regerend kampioen uitschakelde met bijna dezelfde knock out als waar Conor McGregor Jose Aldo mee uitschakelde in UFC 194. Gaan we O'Malley dezelfde hoogtes zien bereiken?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws