UFC 275 Singapore: Top titelgevechten en concurrentie voor ONE Championship MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 275 Singapore: Top titelgevechten en concurrentie voor ONE Championship

UFC 275 Singapore: Top titelgevechten en concurrentie voor ONE Championship

De UFC kondigt vandaag aan op zaterdag 11 juni met een mega event Singapore aan te doen. Namen als Robert Whittaker, Glover Teixeira, Valentina Shevchenko geven acte de présence.

Glover Teixeira vs. Jiri Prochazka 2 is een van de meest verwachte gevechten in de UFC licht-zwaargewicht divisie. Aan de ene kant hebben we een UFC-veteraan die vechtfans schokte door de Poolse inmiddels voormalige licht zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz te verslaan in oktober vorig jaar in de Etihad Arena in Abu Dhabi.

UFC 275 kijken in Nederland

De twee staan nu geboekt voor de rematch in Singapore. Taila Santos zal UFC-koningin Shevchenko uitdagen voor de vlieggewicht titel van de organisatie. De Italiaan Marvin Vettori en Robert Whittaker zullen strijden in een lichtgewicht wedstrijd.

Meerdere gevechten zullen nog worden aangekondigd. Met het evenement keert de organisatie na 3 jaar terug naar het door ONE Championship geregeerde landschap.Het UFC 275 evenement zal te zien zijn in Nederland op Discovery+ en te volgen zijn via Eurosport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws