Topvechter Kayla Harrison wacht zwaarste test van haar carrière MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topvechter Kayla Harrison wacht zwaarste test van haar carrière

Topvechter Kayla Harrison wacht zwaarste test van haar carrière

Kayla Harrison zal haar beste en bekendste tegenstander tot nu toe tegenkomen. In haar volgende PFL-optreden zal Harrison het opnemen tegen Julia Budd. Harrison de regerend PFL-kampioen lichtgewicht dames en Budd treffen elkaar op 1 juli in Atlanta op PFL 6.

Topvechter Kayla Harrison, die tweede is in het lichtgewicht klassement van de PFL-vrouwen, versloeg Marina Mokhnatkina in haar reguliere seizoensdebuut in mei 2022 in. De tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar in judo claimde de afgelopen twee seizoenen de PFL-titel en is ongeslagen in pro MMA met een 13 winsten tegen 0 verliezen.

Verloren

Budd kwam verrassend tekort in haar eerste PFL-wedstrijd als onderdeel van het reguliere seizoen en verloor in mei van Genah Fabian. Budd verdiende echter automatisch drie punten omdat Fabian gewicht miste.

Budd maakte afgelopen oktober haar PFL-debuut en versloeg Kaitlin Young in een gevecht dat geen deel uitmaakte van het seizoen 2021. De Canadese had de Bellator titel van 2017 tot 2022 en had alleen verloren van Cris Cyborg, Ronda Rousey en Amanda Nunes tijdens haar professionele carrière voordat ze Fabian tegenkwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws