Time Out! Bizar incident tijdens MMA-gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Time Out! Bizar incident tijdens MMA-gevecht (video)

Time Out! Bizar incident tijdens MMA-gevecht (video)

Art Petrosyan was zo lekker bezig om zijn rivaal Jesse Gengler in een verwurging te nemen tijdens Fury FC 51 in het National Western Complex, Denver, Colorado afgelopen nacht. Echter greep de scheids in en werd er een punt afgetrokken bij Petrosyan.

Hij was er al bijna Petrosyan, de vechter had net een rear naked choke ingezet om Gengler te laten aftikken. Dat tikken gebeurde echter door de scheids die een 'time out' inlaste en de wedstrijd kort stop zette.

Asjemenou

Petrosyan had klaarblijkelijk zijn tenen in de kooi gefixeerd en dat leek de scheids reden om te stoppen. Verbaasde reacties van niet alleen de vechter maar ook het publiek. De stoïcijnse scheids boeide het niks en hij trok dan ook een punt af bij Petrosyan.

Het incident deerde Petrosyan niet want deze won alsnog doordat Gengler aftikte omdat het Petrosyan lukte hem weer in een rear naked choke te nemen in ronde 2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws