'Te gevaarlijk!' Khabib adviseert Poirier voorzichtig te zijn MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Te gevaarlijk!' Khabib adviseert Poirier voorzichtig te zijn

'Te gevaarlijk!' Khabib adviseert Poirier voorzichtig te zijn

De Rus en voormalige kampioen adviseert Porier in het UFC-titelgevecht met Charles Oliveira uiterst voorzichtig te zijn: ,,Deze man is een echte afmaker, hij is erg gevaarlijk." Het gevecht zal dienen als de tweede kans voor Dustin Poirier om het onbetwiste lichtgewicht kampioenschap van de UFC te behalen. (lees verder onder video)

In zijn eerste poging tijdens UFC 242 leed Poirier een verlies tegen de eerder genoemde lichtgewicht koning Khabib. Terwijl veel fans en analisten voorspellen dat Poirier kampioen Oliveira zal verslaan, gelooft Khabib dat Oliveira een goede kans maakt om te winnen.

Super gevaarlijk

Tijdens een recent interview met ESPN deelde Khabib zijn mening over het titelgevecht, terwijl hij Poirier waarschuwde om de "rode zone" van Oliveira te vermijden. ,,Je kunt niet naar de rode zone van Charles Oliveira gaan", legde Khabib uit.

,,Deze man is een echte afmaker, hij is erg gevaarlijk. Ik denk dat als Poirier hem meeneemt naar de diepe wateren zoals hij ons vertelde, denk ik dat hij kan winnen. Maar als hij zich haast, denk ik dat Oliveira de titel behoudt", aldus een stellige Khabib.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws