Streep door UFC gevecht Whittaker en Costa! 'Erg verontrustend' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Streep door UFC gevecht Whittaker en Costa! 'Erg verontrustend'

Streep door UFC gevecht Whittaker en Costa! 'Erg verontrustend'

Robert Whittaker voormalig middengewicht kampioen en Paulo Costa zullen het niet tegen elkaar opnemen bij UFC 284 op 11 februari in Perth, zo maakte Whittaker maandag bekend.

De terugkeer van de UFC naar Australië heeft een van zijn topattracties verloren. "Het is erg verontrustend om te zeggen dat ze waar zijn," zei Whittaker over de geruchten dat het gevecht niet door zou gaan. "Het gevecht met Costa is uit elkaar gevallen. UFC heeft er alles aan gedaan om hem aan het vechten te krijgen", zegt Whittaker in een video.

,,Ze gaven hem het nieuwe contract, voor zover ik het begrijp, om het gevecht aan te gaan en hij nam het gevecht nog steeds niet aan." De UFC kondigde in oktober Whittaker vs Costa aan, maar Costa verwees naar de boeking als "nep nieuws" op sociale media en zei herhaaldelijk dat hij niet tegen Whittaker zou vechten tijdens het evenement.

Costa heeft gezegd dat hij nog één gevecht over heeft op zijn huidige UFC-contract. De UFC en de Braziliaanse knock-out koning hebben naar verluidt een nieuwe deal besproken, maar het is onduidelijk of en wanneer die gesprekken zullen worden voortgezet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws