'Shit wedstrijd!' MMA-kampioen Kayla Harrison niet blij met winst MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Shit wedstrijd!' MMA-kampioen Kayla Harrison niet blij met winst

'Shit wedstrijd!' MMA-kampioen Kayla Harrison niet blij met winst

Kayla Harrison nam het gisteravond op tegen Marina Mokhnatkina in haar eerste PFL-optreden van 2022. maar ze domineerde nog steeds. Echter is Harrison niet tevreden over haar eigen optreden.

De regerend kampioen lichtgewicht dames Harrison versloeg Mokhnatkina via unaniem besluit (30-27, 30-27, 30-27) in het PFL 3 main event vrijdag in Arlington, Texas. Ze verdiende drie punten in het reguliere seizoen van de PFL, maar staat op nummer 2 in het lichtgewicht klassement voor vrouwen. Larissa Pacheco, die eerder vrijdag zes punten pakte, leidt in de divisie.

,,Ik denk dat het totale shit wedstrijd was", zei Harrison over haar optreden in haar interview na het gevecht. ,,Sorry voor de fans. Ik wilde een betere show voor jullie neerzetten." Harrison was niet zo dominant als gewoonlijk. Drie van haar laatste vier gevechten resulteerden in overwinningen in de eerste ronde.

Niet al te best gevochten

Harrison scoorde minstens één takedown in elke ronde en bracht veel tijd door met het controleren van Mokhnatkina van bovenaf en tegen het hek van de MMA-kooi. ,,Deze meisjes zijn sterker dan je denkt", zei Harrison. ,,Mokhnatkina is een tegenstander van formaat."

Harrison is de tweevoudig kampioen lichtgewicht dames in de PFL, nadat zij het toernooi in 2019 en 2021 heeft gewonnen en 2 miljoen opstreek. Het PFL-seizoen van 2020 werd geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie. Harrison, tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar in judo, blijft ongeslagen in MMA met 13-0.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws