'Schrijf je in': WK MMA-vechten Amsterdam in maart MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Schrijf je in': WK MMA-vechten Amsterdam in maart

'Schrijf je in': WK MMA-vechten Amsterdam in maart

Het paradepaardje van amateur MMA-vechten zal gedurende vier dagen worden gehouden in de Sporthallen Zuid, Amsterdam. Mannelijke en vrouwelijke MMA-atleten uit de hele wereld zullen naar verwachting deelnemen.

Goed nieuws voor de MMA-talenten en fans uit ons land. Global Association of Mixed Martial Arts (GAMMA), kondigt vandaag aan dat de verplaatste GAMMA Wereldkampioenschappen MMA uit 2021, plaats zullen vinden van 23-27 maart in de hoofdstad van Nederland Amsterdam. De Global Martial Arts Association (GAMMA) is het wereldwijde bestuursorgaan voor de sport van Mixed Martial Arts. GAMMA wordt geleid door de president, Alexander Engelhardt, en is gevestigd in Nederland (lees verder onder video).

Het toernooi blijft bekend als de GAMMA Wereldkampioenschappen 2021, met de GAMMA Wereldkampioenschappen 2022 later in het jaar. ,,Ze zeggen dat goede dingen komen voor degenen die wachten", zegt GAMMA-voorzitter Alexander Engelhardt tegen onze redactie. ,,Na zo lang te hebben moeten wachten op ons WK, Nadat het evenement twee keer was uitgesteld vanwege de pandemie. Verwachten we fantastische dingen in Amsterdam, gevolgd door nog een ander WK later in het jaar. "

Doe mee

,,We kunnen niet wachten om al onze aangesloten federaties en atleten in Nederland te verwelkomen en aan de slag te gaan", aldus Engelhardt. 2022 belooft een mijlpaal jaar te worden voor GAMMA, dat naast het hosten van de twee Wereldkampioenschappen ook zijn continentale kampioenschappen en de Wereldkampioenschappen Jeugd zal organiseren. Er is nog plek om mee te doen geïnteresseerden kunnen zich HIER inschrijven.

Op 24 maart vindt ook het GAMMA Wereldcongres plaats in het Olympic Hotel Amsterdam. Het congres verwelkomt vertegenwoordigers van de meer dan 100 nationale aangesloten federaties van GAMMA om een ​​aantal belangrijke onderwerpen te bespreken. Waaronder GAMMA-activiteiten in de periode 2020-2021, een beoordeling van de financiële overzichten en budgetten en recente wijzigingen in de raad van bestuur van GAMMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws