Regian Eersel verdedigt zijn ONE Championship wereldtitel op 22 januari MMA Nieuws
MMA Nieuws

Regian Eersel verdedigt zijn ONE Championship wereldtitel op 22 januari

Regian Eersel verdedigt zijn ONE Championship wereldtitel op 22 januari

Regian Eersel de Nederlandse ONE Championship lichtgewicht wereldkampioen staat voor zijn derde titelverdediging. Hij treft de Marokkaan Mustapha Haida op 22 januari.

Tijdens het ONE-evenement UNBREAKABLE dat op 22 januari in Singapore wordt gehouden, staan ​​twee kampioenschaps gevechten gepland in het kickboksen, een met Regian Eersel. Het nieuws werd vandaag bekend.

De Nederlander Regian Eersel (55-4, 26 KO's) is al bijna vier jaar ongeslagen en is een van de grootste kickboks sensaties van de afgelopen jaren. De Nederlands-Surinaamse topvevechter won de ONE-kampioenstitel in mei 2019 dankzij een beslissingsoverwinning op Nieky Holzken.

Topgevecht

Eersel verdedigde in oktober 2019 de titel met succes in een herkansing tegen wederom tegen Nieky Holzken. Nu zal Eersel het nu opnemen tegen de Marokkaanse Mustapha Haida.

Mustapha Haida (10-8-3, 22 KO), 32, heeft al twee keer gevochten bij ONE, zegevierend tegen Daniel Dawson in september 2018 en verloor toen bij beslissing van Nieky Holzken.

Het andere kickboks titelgevecht is tussen Alaverdi Ramazanov en Captain Petchyindee (kampioenschap bantamgewicht).

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/onvrede-sommige-vechters-one-championship-worden-voorgetrokken-en-beter-betaald/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws