Pereira slaat Adesanya alweer knock-out! 'Nu al kampioen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Pereira slaat Adesanya alweer knock-out! 'Nu al kampioen'

Pereira slaat Adesanya alweer knock-out! 'Nu al kampioen'

Alex Pereira neemt alvast een voorzetje op zijn aanstaande UFC wedstrijd tegen Israel Adesanya door deze alvast knock-out te slaan. Pereria die Adesanya al twee keer eerder versloeg deed alvast een potje knokken in een videogame met zijn oud rivaal.

Alex Pereira opende een gesimuleerde versie van hoe zijn aanstaande titelgevecht in het middengewicht met de oude vijand Israel Adesanya, er volgende week zaterdag eruit zou kunnen uitzien. En als de simulatie zich in het echte leven precies zo afspeelt, zal Pereira 3-0 zijn tegen Adesanya en de nieuwe middengewicht kampioen zijn.

In het echie

Pereira zal Adesanya uitdagen voor de titel in de headliner van UFC 281, wele plaatsvindt op 12 november in Madison Square Garden in New York City. In de videogame simulatie brengt Pereira schade toe met zijn trappen. Waarbij hij Adesanya meerdere keren pijn deed voordat hij uiteindelijk een voorwaartse trap naar de kin van Adesnaya landde die de kampioen knock-out sloeg.

Adesanya en Pereira hebben elkaar twee keer ontmoet in kickbokswedstrijden voordat beide concurrenten bij de UFC tekenden. Beide gevechten waren uiterst competitief, waarbij Pereira de twee wedstrijden won. Inclusief Pereira's knock-out overwinning in de rematch op Glory of Heroes 15 in maart 2017.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws