'Pas op!' Ngannou gewaarschuwd door UFC-legende Bisping MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Pas op!' Ngannou gewaarschuwd door UFC-legende Bisping

'Pas op!' Ngannou gewaarschuwd door UFC-legende Bisping

UFC-kampioen Francis Ngannou wil overstappen op boksen, maar Michael Bisping vertelt hem dat hij zich moet concentreren op het naderende gevecht met Ciryl Gane.

,,Ik denk dat dit allemaal een afleiding kan zijn, Gane is een heel, heel moeilijke tegenstander voor elke man", zegt Bisping zelf oud UFC-vechter en kampioen. Deze is van mening dat Francis Ngannou zich moet concentreren op zijn aanstaande gevecht met Ciryl Gane niet op een mogelijke overstap naar boksen.

Titelverdediging 

Ngannou uit Kameroen, UFC-kampioen zwaargewicht, zal zijn titel verdedigen tegen Gane tijdens UFC 270 op 22 januari in Anaheim, Californië. Fransman Gane is de voormalige trainingspartner va Ngannou en de twee zijn verwikkeld in een bittere vete met elkaar.

De 35-jarige kampioen zit midden in een verhit contractgeschil met UFC en heeft geëist dat een nieuwe deal hem in staat moet stellen te vechten in het professionele boksen, waar hij hoopt te vechten met sterren als Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws