'Oorlog!' UFC-kampioen Teixeira: plan is om Prochazka zaterdag te slopen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Oorlog!' UFC-kampioen Teixeira: plan is om Prochazka zaterdag te slopen

'Oorlog!' UFC-kampioen Teixeira: plan is om Prochazka zaterdag te slopen

Glover Teixeira is van plan om Jiri Prochazka te slopen tijdens UFC 275 aankomende zaterdag in Singapore. "Het wordt een oorlog van jewelste in de kooi" beloofd de Braziliaan.

UFC-veteraan Teixeira zal zaterdag zijn titel in het licht zwaargewicht voor het eerst verdedigen tegen Jiri Prochazka. De kampioen is opnieuw de underdog, aangezien velen denken dat de Tsjechische vechter de macht heeft om hem uit te schakelen.

De enige weg naar de overwinning voor Teixeira is de strijd te beslissen op de grond. De kampioen zegt echter dat hij van plan is om op Prochazka staand te verslaan ​​en klaar is voor een oorlog. ,,Ik ga achter deze man aan met alles wat ik heb. Het wordt een oorlog", zei Teixeira in de UFC-promovideo.

Oorlog voeren in de UFC kooi

Veel fans kijken uit naar dit gevecht, want er staat Fight of the Night-potentieel op geschreven. Zowel Prochazka als Teixeira staan garant voor stevige gevechten en kijkt uitdager Prochazka ook uit naar dit gevecht en hoopte hij op een oorlog.

,,Ik ben opgewonden, ik respecteer hem omdat hij een normale man is, een echte krijger. Hij kreeg de titel op zijn leeftijd en hij heeft veel jongens verslagen en veel gevechten gewonnen tegen jonge jongens, sterke jongens. Het is geweldig', zei Prochazka. Uiteindelijk blijven zowel Glover Teixeira als Jiri Prochazka ervan overtuigd dat ze Singapore zullen verlaten als de UFC licht zwaargewicht kampioen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws