Ongeslagen MMA-ster Kayla Harrison loopt 1 miljoen mis door schokkend verlies MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ongeslagen MMA-ster Kayla Harrison loopt 1 miljoen mis door schokkend verlies

Ongeslagen MMA-ster Kayla Harrison loopt 1 miljoen mis door schokkend verlies

Larissa Pacheco versloeg de tot nu toe ongeslagen Kayla Harrison eerder vandaag en neemt 1 miljoen dollars mee naar huis. Het verlies van Harrison en daarmee het PFL dames lichtgewicht kampioenschap komt als een grote schok.

Het verbluffende resultaat markeert het eerste verlies van Harrisons professionele carrière, waardoor ze terugvalt naar een 15-1 record. Harrison was op zoek naar een derde titelwinst, na titeloverwinningen in 2019 en 2021. Pacheco's enige twee PFL-verliezen waren tegen Harrison in 2019.

Nog een keer vechten

De overwinning in het Hulu Theatre Madison Square Garden in New York, die een van de grootste tegenslagen in de sport zal zijn, levert de 28-jarige Pacheco de prijs van $ 1 miljoen op die hoort bij het PFL-kampioenschap.

"Het is het hoogtepunt van een carrière, van een droom. Ik heb mijn leven aan deze sport gewijd", zei Pacheco na de overwinning. Pacheco's eerste overwinning in haar derde gevecht met Harrison vormt de basis voor een mogelijke vierde wedstrijd tussen de twee in 2023.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws