Onbegrip over geplaatste video massale vechtpartij MMA-toernooi MMA Nieuws
MMA Nieuws

Onbegrip over geplaatste video massale vechtpartij MMA-toernooi

Onbegrip over geplaatste video massale vechtpartij MMA-toernooi

Gisteravond brak er een massale vechtpartij uit tijdens het Fight Nights Global event in Moskou. Twee MMA-vechters kregen het flink met elkaar aan de stok. Dit ontstak een vlam bij het publiek welke er massaal op los sloegen.

Het was een grote chaos gisteren in Moskou. De ellende begon toen deRussische MMA-vechters Magomed Ismailov en Vladimir Mineev elkaar begonnen uit te dagen. De rest is inmiddels geschiedenis.

Alhoewel de reacties op het incident variëren van: ,,dit gebeurt nou eenmaal wel eens bij dit soort toernooien" tot ,,wat een lachende voor de sport, moet dat nu echt."

Moet dat nou

Toch haalde de Fight Nights de woede op d hals van een aantal fans en media. ,,Kijk nu eens ze plaatsen een video van het incident gewoon op al hun kanalen. Fight Nights ga je schamen", aldus een van de reacties op social media.

Het lijkt in inderdaad niet zo slim om als organisatie dergelijke video's te promoten. Mits het opgezet spel is en men publiek wil trekken. Zoals onderstaande video doet vermoedden. Waar beiden vechters elkaar nog vriendelijk bejegenen voor het incident plaatsvond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws