NL topvechter Gegard Mousasi: 'F*ckers hebben geen respect' MMA Nieuws
MMA Nieuws

NL topvechter Gegard Mousasi: 'F*ckers hebben geen respect'

NL topvechter Gegard Mousasi: 'F*ckers hebben geen respect'

Gegard Mousasi, Bellator-kampioen middengewicht wil van de twijfelaars niets horen over zijn suprematie in zijn gewichtklasse. Met nog vijf gevechten te gaan op zijn huidige Bellator-contract, is Mousasi van plan zoveel mogelijk goud te veroveren.

Afgelopen weekend liet de Nederlander zien dat er niet met hem te spotten valt. Mousasi maakte snel werk van Austin Vanderford die geen schijn van kans had te overleven. Dit smaakt naar meer en Mousasi richt nu zijn pijlen op een zwaardere gewichtklasse (gaat verder onder video).

Tegen het einde van het jaar zei Mousasi dat hij zijn middengewicht titel zal hebben verdedigd en bovendien de licht zwaar titel zal hebben veroverd. En van daaruit zou hij misschien wel de grote sprong maken naar zwaargewicht.

Ik pak ze allemaal

,,Als ik de licht zwaargewicht titel win, is het misschien ook leuk om te vechten voor de zwaargewicht titel" zei Mousasi. ,,Maar dat is maar dromen. Laat me eerst de licht-zwaargewicht titel winnen.” Mousasi heeft nog steeds het gevoel dat er geen andere vechters van zijn niveau in de wereld zijn. Dat geldt ook voor UFC-kampioen Israel Adesanya en ex-kampioen Robert Whittaker.

,,Luister, hij of Whittaker, hun stand-up stijlen zijn perfect voor mij", lachte Mousasi toen hem werd gevraagd naar een mogelijke UFC/Bellator-confrontatie op The MMA Hour. ,,Ik zal pak ze allemaa. Wie zijn deze aardappelfans die denken dat ik kan verliezen? f*ckers. Geen respect." Ongetwijfeld behoort Mousasi tot de beste ter wereld het wordt dan ook interessant om te zien waar hij dit jaar naar toe gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws