Netjes! UFC-kampioen Prochazka biedt rivaal rematch aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Netjes! UFC-kampioen Prochazka biedt rivaal rematch aan

Netjes! UFC-kampioen Prochazka biedt rivaal rematch aan

Jiri Prochazka UFC licht zwaargewicht kampioen heeft zijn focus verlegd naar een rematch met Glover Teixeira. Eerder verklaarde hij dat hij zijn eerste titelverdediging tegen Jan Blachowicz wil hebben.

Maandag zei Prochazka dat hij nu geïnteresseerd is om met de man die hij versloeg tijdens UFC 275 in juni de kooi weer in te gaan. ,,Ik heb een (beslissing) genomen voor het volgende gevecht. Ik wil het volgende gevecht met Glover vechten", zei Prochazka in een video op Twitter.

,,Niet omdat het weer een groot gevecht zal worden, maar slechts één reden: mijn prestatie was slecht in het eerste gevecht. Ik zal je laten zien waarom ik de kampioen ben. Duidelijk. Beslissend. En ik denk dat Glover het verdient. Dus hier is het aanbod. Ik zal je laten zien waarom ik de kampioen ben."

Verloren

Prochazka en Teixeira leverden een van de grootste titelgevechten in de UFC-geschiedenis. Beide vechters genoten een bijna-win moment op de scorecards. Teixeira tikte gedwongen af tijdens een verwurging ingezet door Prochazka met nog seconden te gaan in de vijfde ronde.

Na het gevecht daagde Teixeira Prochazka uit voor een onmiddellijke herkansing en bleef hij zich in de weken daarna verdedigen. Maar Prochazka zei dat een gevecht met Blachowicz, de voormalige kampioen die Teixeira afgelopen oktober versloeg om de titel te winnen, zijn nummer 1 prioriteit was. Prochazka, de eerste UFC-kampioen uit Tsjechië, verbeterde naar een 3-0 record met de overwinning op Teixeira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws