Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC

Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC
Nederlandse MMA-vechter Jarno Errens op weg naar de UFC

Jarno Errens, de Nederlandse professionele M.M.A. vechter, uit de stal van Team Thriving is hard op weg naar een UFC contract. Zijn professionele M.M.A. record is nu 9-2-0.

Jarno is als jonge jongen begonnen met Judo. Daar werd Errens al meermaals Limburgs Kampioen. Judo is natuurlijk de beste basis die een Mixed Martial Arts vechter kan hebben. Toen Errens de liefde voor Judo verloor is hij gaan motorcrossen. Uiteraard niet onverdienstelijk en in wedstrijdverband.

Bij Team Thriving is hij begonnen met kickboksen. Zijn eerste volcontact partij was dan ook een kickbokspartij. Naast kickboksen heeft Jarno internationale Sanda toernooien gevochten in België en Engeland. Errens heeft ook veel submission grappling toernooien gewonnen.

De weg naar de UFC ligt open

Al snel kwam Errens in de profklasse terecht. Naast een trainingsbeest heeft hij dus het perfecte traject afgelopen om naar de top te komen door zijn wedstrijdervaring. Voor de FAIR FC titel ging het mis. Na zeven professionele winstpartijen moest hij een nederlaag incasseren. Kleine foutjes worden keihard afgestraft op dit niveau.

Toen promoter Isa Topal het outdoor evenement EFC organiseerde wilde Errens maar één ding; knokken. En dat Errens zo verteld Ben Boekee van Team Thriving. "Het was een spannende wedstrijd, en Jarno domineerde de wedstrijd, hij is een allrounder en zijn droom op een UFC contract lijkt steeds dichterbij te komen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws