UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor

UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor
UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor

Het UFC 251 event van afgelopen zaterdag op Yas Island in Abu Dhabi was naar verluidt een groot succes in termen van pay-per-view opbrengsten.

Volgens een rapport van Mike Coppinger van The Athletic genereerde de UFC ongeveer 1,3 miljoen pay-per-view-aankopen, waarmee het de meest succesvolle UFC-pay-per-view event is sinds UFC 229: Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor in 2018.

UFC 251 werd aangevoerd door een weltergewicht titelgevecht tussen kampioen Kamaru Usman en korte termijn uitdager Jorge Masvidal. Masvidal stapte binnen 6 dagen in om Gilbert Burns te vervangen, die een week voor het gevecht positief testte voor COVID-19.

Dik in de positieve cijfers

Het UFC 251 event bevatte ook een vedergewicht titelgevecht tussen kampioen Alexander Volkanovski en uitdager Max Holloway, naast een bantamgewicht titelgevecht tussen Petr Yan en Jose Aldo. "Dit is een van de meest succesvolle evenementen die we ooit hebben gedaan, als je kijkt naar de cijfers en wat er aan de hand is," zei White over UFC 251.

"UFC 251, onder leiding van Kamaru Usman-Jorge Masvidal, genereerde ongeveer 1,3 miljoen pay-per-view-aankopen op ESPN +, "vertellen meerdere bronnen aan The Athletic. Het debuut van Fight Island in Abu Dhabi leverde de meeste UFC PPV's op sinds Khabib vs Conor in 2018."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws