UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor

UFC 251 grootste geldmachine sinds Khabib vs. McGregor

Het UFC 251 event van afgelopen zaterdag op Yas Island in Abu Dhabi was naar verluidt een groot succes in termen van pay-per-view opbrengsten.

Volgens een rapport van Mike Coppinger van The Athletic genereerde de UFC ongeveer 1,3 miljoen pay-per-view-aankopen, waarmee het de meest succesvolle UFC-pay-per-view event is sinds UFC 229: Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor in 2018.

UFC 251 werd aangevoerd door een weltergewicht titelgevecht tussen kampioen Kamaru Usman en korte termijn uitdager Jorge Masvidal. Masvidal stapte binnen 6 dagen in om Gilbert Burns te vervangen, die een week voor het gevecht positief testte voor COVID-19.

Dik in de positieve cijfers

Het UFC 251 event bevatte ook een vedergewicht titelgevecht tussen kampioen Alexander Volkanovski en uitdager Max Holloway, naast een bantamgewicht titelgevecht tussen Petr Yan en Jose Aldo. “Dit is een van de meest succesvolle evenementen die we ooit hebben gedaan, als je kijkt naar de cijfers en wat er aan de hand is,” zei White over UFC 251.

“UFC 251, onder leiding van Kamaru Usman-Jorge Masvidal, genereerde ongeveer 1,3 miljoen pay-per-view-aankopen op ESPN +, “vertellen meerdere bronnen aan The Athletic. Het debuut van Fight Island in Abu Dhabi leverde de meeste UFC PPV’s op sinds Khabib vs Conor in 2018.”

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page