Nederlands LFL MMA voortaan live te zien op Viaplay MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlands LFL MMA voortaan live te zien op Viaplay

Nederlands LFL MMA voortaan live te zien op Viaplay

Levels Fight League (LFL), de MMA-organisatie van Nederlandse bodem is een samenwerking aangegaan met streamingdienst Viaplay. Deze wordt de thuis basis voor LFL in 10 Europese landen.

Vanaf 2 oktober kunnen vechtsport en MMA-fans de evenementen van LFL live volgen. LFL zal niet alleen in ons land te zien zijn, maar ook in Polen en in alle Scandinavische en Baltische landen. Dit is een grote stap vooruit voor de jonge organisatie.

Grote stap

,,Ons doel sinds de lancering van LFL vorig jaar was om MMA in Nederland verder te ontwikkelen en deze samenwerking met Viaplay helpt daarbij", zegt Donovan Panayiotis, Levels Fight League CEO. “We zijn erg enthousiast en kijken ernaar uit om premium MMA-content te leveren aan vechtsportfans in heel Europa.” (Gaat verder onder video).

De uitzendingen starten vanaf 2 oktober met LFL 6 waar voormalig Glory kampioenen Jason Wilnis en Murthel Groenhart, Melvin van Suijdam, en UK ster Aiden Lee. De eerste LFL show is live te zien vanuit Amsterdam. Viaplay heeft meerdere vechtsportorganisaties onder haar hoede, PFL, KSW, Cage Warriors en Invicta.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws