Nasty! Kooivechter loopt gruwel blessure op na rondje trainen (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nasty! Kooivechter loopt gruwel blessure op na rondje trainen (video)

Nasty! Kooivechter loopt gruwel blessure op na rondje trainen (video)

Sean Strickland UFC middengewicht vechter zijn vinger raakte ernstig geïnfecteerd na een ronde sparren. De vechter moest naar het ziekenhuis waar de vinger over de lengte open moest worden gesneden. Hierdoor is het gevecht van Strickland van met Jared Cannonier op 15 oktober afgelast.

UFC-vechter Strickland heeft een lesje geleerd nadat een recente sparring sessie fout ging. De vechter legde in een video uit wat er gebeurde nadat hij de tand raakte van iemand die hij op de mond sloeg. Dit leidde tot een gruwelijke snee in zijn vinger. Die snee raakte geïnfecteerd en Strickland had medische hulp nodig.

,,Ik heb een kerel in het gezicht geslagen, toch? En het was met wederzijdse instemming, maar ik sloeg op zijn tand en nu is mijn vinger verschrikkelijk geïnfecteerd', zei Strickland. ,,Dus nu moet ik dit ding gaan schoonmaken, een antibiotica-infuus krijgen en we komen er maandag op terug."

Zware infectie

Bij zijn aankomst in het ziekenhuis kreeg Strickland te horen dat hij een kleine operatie aan zijn vinger zou ondergaan om deze te openen en schoon te maken. Dagen na zijn kleine operatie, liet Strickland zien hoe zijn vinger er nu uitziet. Het lijkt erop dat het door een versnipperaar of gehaktmolen is gegaan.

,,Ik weet niet wat er is gebeurd", zei Strickland. ,,Donderdag had ik een harde training. Ik werd vrijdag wakker en dacht: 'Hé, weet je wat? Mijn vinger doet een beetje pijn’ en de hele dag door had ik het gevoel dat mijn vinger fucked up was.

,,Dus ik ging naar het ziekenhuis en het bleek dat ik een hele ernstige infectie van een tand had. En ja, ze gaan me opensnijden en leeg laten lopen. Ik had naar de universiteit moeten gaan, jongens, ik weet het niet. Ik zal echter drie weken niet actief zijn, dus dat is het leven van de koning, toch?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws