MMA-vechter krijgt eremedaille voor 56 seconden knock-out (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter krijgt eremedaille voor 56 seconden knock-out (video)

MMA-vechter krijgt eremedaille voor 56 seconden knock-out (video)

De verhoudingen tussen India en Pakistan staan al jaren op gespannen voet. Schermutselingen aan de grens zijn veel voorkomend. Maar ook in de sport vecht men de geschillen uit.

Waar sport hoort te verbroederen denken ze daar in India en Pakistan klaarblijkelijk anders over. Beide landen pakken elke gelegenheid aan om elkaar af te troeven. En vechten zelfs de oorlog uit tijdens sport evenementen. Zo ook in de MMA-sport.

Ahmed Mujtaba die de Indiase Rahul Raju versloeg vorige week tijdens ONE Championship Unbreakable. Wordt geëerd door het leger van zijn land. Het lukte Mujtaba om zijn tegenstander binnen 56 seconden te verslaan.

Trots

Reden om de Pakistani van een leger eremedaille te voorzien. Hij kreeg het eremetaal uit handen van generaal-majoor Babar Iftikhar. Mujtaba toog vol trots naar twitter waar hij het heugelijke feit poste.

,,Ik voel me nederig door de aanmoediging en steun. Ik verzoek onze jongeren om vertrouwen te hebben in Allah. En de principes van hard werken en toewijding te volgen", twitterde Mujtaba.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws