MMA-vechter: 'Ik stond half blind geslagen in de UFC-kooi' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter: 'Ik stond half blind geslagen in de UFC-kooi'

MMA-vechter: 'Ik stond half blind geslagen in de UFC-kooi'
MMA-vechter: 'Ik stond half blind geslagen in de UFC-kooi'

Geoff Neal zijn eerste headliner gevecht bij de UFC was geen ideale ervaring. De vechter verteld dat hij slecht zicht had in zijn gevecht afgelopen zaterdag tegen Stephen Thompson.

Het was een kans voor Geoff Neal om door te breken naar de bovenste regionen van de weltergewicht divisie. Hij won zijn eerste vijf wedstrijden. Helaas voor hem bleek zaterdag een debacle.

Bleef toch staan

Volgens Neal kon hij slechts van één oog zien na de kopstoot, maar hij vocht stug door tot de laatste bel. ,,Ik kon 4 rondes niet uit mijn rechteroog kijken en slaagde er toch in om rechtop te blijven", zegt Neal.

De gezondheidsproblemen waar Neal eerder dit jaar mee te maken kreeg, zijn goed gedocumenteerd. Hij zei dat hij op de rand van de dood stond toen hij een week op de intensive care lag. Hij kwam er doorheen en kon zijn carrière hervatten.

Het verlies tegen Thompson was de eerste keer sinds januari 2017, dat het Neal niet lukte om zijn hand op te steken in een gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws