UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood

UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood
UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood

Eerder melden wij al dat UFC vechter Geoff Neal bijna gestorven was. Nu brengt zijn coach enkele verontrustende details naar buiten.

Het blijkt dat Neal een heftige bloedvergiftiging heeft opgelopen waarvan maar weinig mensen deze overleven. De vechter keek letterlijk een gruwelijke dood in de ogen. Na zeven dagen op een intensive care-afdeling is Neal eindelijk thuis.

Zijn oude coach, Sayif Saud, vertelde ESPN maandag dat Neal vorige week in kritieke toestand raakte nadat hij een of andere infectie had opgelopen. "Twee dagen lang wisten we niet of hij het zou redden," zei Saud tegen ESPN.

De moed zakte in de schoenen

"Hij ging op zondag 2 augustus naar de eerste hulp, hij was septisch tegen de tijd dat hij daar aankwam. Ik sprak met de verpleegster en zij zei: 'We moeten hem nu naar de IC brengen, hij is in kritieke toestand. ' Toen zonk mijn hart echt in mijn schoenen."

Artsen vertelden Saud dat het hart van Neal op een gegeven moment faalde en dat hij tijdens zijn opname in het ziekenhuis werd gedialyseerd. "Ze zeiden dat zijn aantal witte bloedcellen 20.000 was. "

"Terwijl het verondersteld werd 12.000 te zijn. Zijn lichaam vocht ergens tegen, maar ze wisten niet wat het was. Ze weten het nog steeds niet,"aldus Saud. Neal zou het opnemen tegen Neil Magny tijdens UFC Fight Night op 29 augustus. maar hij kondigde zijn plotselinge terugtrekking zondag op sociale media aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws