UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood

UFC vechter Geoff Neal ontsnapt aan gruwelijke dood

Eerder melden wij al dat UFC vechter Geoff Neal bijna gestorven was. Nu brengt zijn coach enkele verontrustende details naar buiten.

Het blijkt dat Neal een heftige bloedvergiftiging heeft opgelopen waarvan maar weinig mensen deze overleven. De vechter keek letterlijk een gruwelijke dood in de ogen. Na zeven dagen op een intensive care-afdeling is Neal eindelijk thuis.

Zijn oude coach, Sayif Saud, vertelde ESPN maandag dat Neal vorige week in kritieke toestand raakte nadat hij een of andere infectie had opgelopen. “Twee dagen lang wisten we niet of hij het zou redden,” zei Saud tegen ESPN.

De moed zakte in de schoenen

“Hij ging op zondag 2 augustus naar de eerste hulp, hij was septisch tegen de tijd dat hij daar aankwam. Ik sprak met de verpleegster en zij zei: ‘We moeten hem nu naar de IC brengen, hij is in kritieke toestand. ‘ Toen zonk mijn hart echt in mijn schoenen.”

Artsen vertelden Saud dat het hart van Neal op een gegeven moment faalde en dat hij tijdens zijn opname in het ziekenhuis werd gedialyseerd. “Ze zeiden dat zijn aantal witte bloedcellen 20.000 was. ”

“Terwijl het verondersteld werd 12.000 te zijn. Zijn lichaam vocht ergens tegen, maar ze wisten niet wat het was. Ze weten het nog steeds niet,”aldus Saud. Neal zou het opnemen tegen Neil Magny tijdens UFC Fight Night op 29 augustus. maar hij kondigde zijn plotselinge terugtrekking zondag op sociale media aan.

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page