1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale MMA Nieuws
MMA Nieuws

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Het vedergewicht, dat meedeed aan het $1 miljoen winner-take-all seizoen, stond tegenover Abo Huskic die een overwinning nodig had om zijn plaats in de halve PFL finale veilig te stellen. Maar Loughnane kende een horror start nadat hij in de eerste ronde zijn linkeroog blesseerde die vervaarlijk opgezwollen was.

Desalniettemin voerde hij in de tweede ronde de druk op en landde mooie counter-rechter stoten om. Een takedown tegen het einde van de tweede bracht Loughnane op een handige voorsprong op weg naar de derde en laatste ronde.

Opnieuw merkte de Bosnische Huskic dat hij de mindere was, maar hij overleefde het om de bel te horen. Loughnane nam met gesloten ogen de winst in Atlanta in ontvangst om zijn weg naar de levens veranderende cheque van 1 miljoen voort te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws