MMA-legende Fedor Emelianenko (44) geveld door COVID-19 MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-legende Fedor Emelianenko (44) geveld door COVID-19

MMA-legende Fedor Emelianenko (44) geveld door COVID-19

Fedor Emelianenko de zwaargewicht MMA-legende is geveld door het COVID-19-virus. Vandaag werd door de Russische staatsmedia RT Sport gemeld dat Emelianeko, 44, in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij besmet was geraakt.

Emelianenko is een van de meest gedecoreerde vechters in de geschiedenis van de MMA. De Rus wordt algemeen beschouwd als een van de beste vechters ooit in de zwaargewicht divisie.

Tijdens zijn meest recente optreden versloeg hij Quinton Jackson door middel van een TKO, in de eerste ronde bij Bellator 237 in december 2019. De Rus werd een ster in de PRIDE-organisatie van Japan in de jaren 2000 voordat hij de overstap maakte naar Strikeforce. Ookvecht hij bij RIZIN, Fight Nights Global en Bellator.

Het gaat goed

Vanuit het ziekenhuis waar Emelianenko al een week schijnt te zijn opgenomene, een update over zijn toestand. ,,Bedankt aan iedereen die zich echt zorgen maakt over mijn gezondheid. Ik heb nu een goed gevoel, ik word beter. Dankbaar voor doktoren en medisch personeel voor hun zorg en harde werk", schrijft de vechter.

Volgens verdere berichten wordt Emelianenko behandeld in een ziekenhuis in Moskou. Er zijn op dit moment geen verdere details openbaar gemaakt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/neef-ufc-kampioen-khabib-wurgt-tegenstander-en-zet-bizar-record-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws