BREAKING! Kooivechter Melvin van Suijdam strijd om LFL titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING! Kooivechter Melvin van Suijdam strijd om LFL titel

BREAKING! Kooivechter Melvin van Suijdam strijd om LFL titel

Melvin van Suijdam zal op 2 oktober vechten om de LFL weltergewicht titel tegen Liam Etebar. Het gevecht is de headliner van Levels Fight League 6, welke plaatsvindt in het Transformatorhuis in Amsterdam.

MMA-organisatie LFL maakte vandaag exclusief aan onze redactie bekend dat Van Suijdam en Etebar zullen vechten om de vacante weltergewicht titel van de organisatie. De winnaar van de wedstrijd mag zich de weltergewicht kampioen van LFL noemen. Nederlander van Suijdam is voormalig WFL Weltergewicht kampioen.

Grote namen

Bovendien voegt deze zich bij Tom Breese de middengewicht kampioen en Akonne Wanliss die het LFL lichtgewicht goud in bezit heeft. Van Suijdam heeft en 12-5 record en Etebar is 8-1. Levels Fight League is een van oorsprong Nederlandse organisatie die een flink opmars maakt.

Zo heeft of had het bekende vechters in haar gelederen zoals voormalig Glory vechters Murthel Groenhart en Jason Wilnis. Het gevecht zal met publiek zijn en tickets zijn te verkrijgen via https://lflmma.com/order-tickets/.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws