MMA vechter Mark Godbeer start training bij Fairtex Training Center MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA vechter Mark Godbeer start training bij Fairtex Training Center

MMA vechter Mark Godbeer start training bij Fairtex Training Center

Tijd om te leven als een monnik en te trainen als een beest.

Zo luid de Twitter post van UFC MMA vechter Mark Godbeer, hij heeft zich vervoegt bij het befaamde Fairtex Training Centrum in Chonburi Thailand. Recentelijk nog verloor hij zijn plek op UFC 216. Mark Godbeer had het volste recht om op het laatste moment teleurgesteld te zijn over het verliezen van zijn plek op UFC 216, maar de Engelse zwaargewicht behield zijn goede humeur.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Mark Godbeer, in de kou gezet

Nadat rugklachten Derrick Lewis gedwongen hadden zich terug te trekken uit zijn gevecht tegenover Fabricio Werdum op het evenement van destijds in Las Vegas, enkele uren voordat ze klaar zouden staan om tegen elkaar te vechten op de hoofdkaart, werd Walt Harris van de voorronden opgeroepen om Lewis te vervangen. Dat betekende echter dat de originele tegenstander van Harris, Mark Godbeer, in de kou bleef staan.

Dan maar naar UFC 217

Godbeer berichte via de sociale media om te zeggen dat hij geen slechte wil had tegenover de UFC of Harris voor de manier waarop de situatie zich ontvouwde, terwijl hij ook subtiel campagne voerde voor een plek op UFC 217, die plaatsvond in Madison Square Garden in New York City op 4 november.

Camp has officially started. On site at The Fairtex training centre to live like a monk and train like a beast...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws