Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten

Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten
Live publiek komt waarschijnlijk terug bij UFC gevechten

Het aanstaande gevecht op UFC 254 tussen Khabib vs Gaethje zou een live publiek kunnen hebben. Zo zegt Saeed Rashed Al Saeed.

Saeed Rashed Al Saeed, is de marketingdirecteur van het ministerie van Cultuur en Toerisme in Abu Dhabi. Hij zegt dat het evenement dat gepland staat voor 24 oktober publiek zal kunnen hebben.

"We bestuderen momenteel hoe we fans naar UFC 254 kunnen halen. Op dit moment bekijken we hoe we fans kunnen scheiden van mensen in de bubbel, maar ze toch op een veilige manier in de ruimte kunnen krijgen," aldus Rashed Al Saeed.

Optimistisch

"Als alles volgens plan verloopt, maken we dit binnenkort bekend. Het is nog niet bevestigd, maar het plan is op zijn plaats, maar het moet worden goedgekeurd. Ik ben optimistisch, maar gezondheid en veiligheid kunnen niet in gevaar worden gebracht. Dat is onze prioriteit, het zal niet gebeuren tenzij het onfeilbaar is. "

Justin Gaethje vs Khabib Nurmagomedov vindt plaats op Fight Island en is een geweldige kans voor de UFC om te kunnen vechten met hun internationale vechters. Al Saeed hoopt echter dat de volgende UFC evenementen zonder de strikte beperkingen die van kracht zijn vanwege de pandemie plaats zullen vinden.

Echt genieten

"Als mensen me vragen of er een Fight Island 3 komt, is mijn eerlijke antwoord "Ik hoop het echt niet." Dat is niet omdat ik het werk niet leuk vind of omdat ik het niet leuk vind om vechters van wereldklasse binnen te halen, het is omdat ik wil dat toekomstige sport of UFC-evenementen buiten de grenzen van de pandemie kunnen plaatsvinden, "vervolgt Rashed Al Saeed.

"Ik probeer optimistisch te zijn en hoop dat we geen nieuwe bubbel nodig hebben. We kunnen meer UFC-evenementen houden, maar ik wil dat de gasten ze persoonlijk kunnen bekijken en ik wil dat onze vechters kunnen uitgaan en genieten van het emiraat. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws