BREAKING: 'Tyson Fury, ik vecht niet met Deontay Wilder' Boks Nieuws
Boks Nieuws

BREAKING: 'Tyson Fury, ik vecht niet met Deontay Wilder'

BREAKING: 'Tyson Fury, ik vecht niet met Deontay Wilder'
BREAKING: 'Tyson Fury, ik vecht niet met Deontay Wilder'

Zwaargewicht kampioen Tyson Fury ziet af van het trilogiegevecht met Deontay Wilder, vertelt hij aan The Athletic.

Het gevecht is afgeblazen omdat de organisatoren geen datum voor het evenement in 2020 kunnen bepalen. “Ik keek er naar uit om Wilder opnieuw te verslaan. Een snel en gemakkelijk gevecht, ”zei Fury in gesprek met journalist Mike Coppinger.

'Maar Wilder en zijn team waren aan het rommelen met de date. Ze willen niet echt vechten tegen de lineaire zwaargewichtkampioen. Ze weten hoe het afloopt. De wereld weet hoe het zal eindigen: met Wilder weer op zijn kont, zegt Fury "

Teveel gedoe

Fury vs Wilder 3 stond eerst gepland voor juli dit jaar. Maar de 34-jarige Wilder claimde een blessure en verschoof de datum naar oktober voordat hij probeerde de datum nog twee keer te veranderen. “Toen vroegen ze me of ik ermee instemde om het naar december te verschuiven. Ik heb ingestemd met 19 december, 'zei Fury.

BREAKING: 'Tyson Fury, ik vecht niet met Deontay Wilder'

“Toen probeerden ze de datum weer te veranderen in volgend jaar. Ik heb getraind. Ik ben klaar. Toen ze probeerden ze 19 december te cancellen en door te drukken naar volgend jaar, toen was genoeg genoeg. Ik ben verder gegaan. " Maar wat rest er nu voor Fury?

Toch een gevecht voor Fury

"Het lijkt erop dat Fury actief zal blijven met een gevecht op 5 december in Engeland, en dan een week wachten om te zien of mede zwaargewicht kampioen Anthony Joshua tegenstander Kubrat Pulev verslaat zoals verwacht," verwacht Coppinger. Dan is de volgende stap een gevecht met Joshua voor Fury.

Het verhaal van Fury bevestigd wat bokspromotor Bob Arum zondag melde dat het gevecht tussen Fury en Wilder niet door zou gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws