'Kut jury!' Strickland pissed off na verlies tegen Cannonier op UFC Vegas 66 MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Kut jury!' Strickland pissed off na verlies tegen Cannonier op UFC Vegas 66

'Kut jury!' Strickland pissed off na verlies tegen Cannonier op UFC Vegas 66

Sean Strickland is het niet eens met de score en zijn verlies tegen Jared Cannonier eerder vandaag tijdens UFC Fight Night 216. Strickland verwijt de jury niet goed te hebben geoordeeld.

De versalgen Strickland leed een split decision nederlaag tegen Cannonier in de middengewicht headliner in de UFC Apex in Las Vegas. Het gevecht was van begin tot eind competitief, maar er was niet veel actie om duidelijk te scoren voor de jury.

Ogen dicht

De drie juryleden aan de kooi waren het niet unaniem eens over een enkele rond. Waarbij twee 49-46 aan Cannonier gaven, terwijl Strickland zelf een 49-46 kreeg van het enige jurylid die hem liet winnen. De frustratie was duidelijk in de achthoek nadat Strickland was aangekondigd als de verliezer van het gevecht.

Na een korte bedenktijd duidelijk maakte dat hij dacht dat de juryleden hem in de steek hadden gelaten. ,,Die kut juryleden zaten met hun ogen dicht. Petje af voor Jared, maar je hebt juryleden die niet weten hoe ze hun werk moeten doen", zei Strickland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws