Khabib Nurmagomedov wint op UFC 219, nu wil ik Connor McGregor! MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib Nurmagomedov wint op UFC 219, nu wil ik Connor McGregor!

Khabib Nurmagomedov wint op UFC 219, nu wil ik Connor McGregor!

De ongeslagen lichtgewicht Khabib Nurmagomedov is klaar voor Connor McGregor!

De partij begon voortvarend en Barboza vuurde binnen de eerste 15 seconden drie beenschoppen af. Hij was erg scherp met zijn schoppen (zoals je zou verwachten), maar Khabib bleef hem onder druk zetten, deelde een paar goede stoten uit, en ging op een takedown af. Barboza heeft uitstekend werk verricht door het te stoppen, maar was de volgende keer niet zo succesvol. Nurmagomedov liet enkele vervelende stoten en ellebogen vanaf de bovenkant vallen. Beide vechters kwamen in een clinch terecht. Barboza draaide eruit en absorbeerde meer straffende ellebogen. Nurmagomedov kon de choke niet voor elkaar krijgen, dus nam hij zijn toevlucht tot meer stoten. Barboza waggelde terug naar de hoek nadat de hoorn klonk.

Khabib Nurmagomedov wint op UFC 219, nu wil ik Connor McGregor!

Nurmagomedov bleef Barboza opjagen die voornamelijk in de overlevingsmodus zat

Een trap naar het hoofd leek Edson goed op te vangen, die een takedown nodig had om te verdedigen. Barboza deed het niks, ging toen voor een wielschop, die werd geblokkeerd en toen viel hij neer. Edson belandde in enkele goede stoten, maar Khabib liep er doorheen alsof het niets was. Barboza was merkbaar aan het vermoein en Nurmagomedov zette hem met meer dan twee minuten hard neer om in ronde 2 te gaan. Khabib sloeg zijn tegenstander nog een paar keer meermaals, het gezicht van de Braziliaan raakte volledig in de problemen. Zelfs toen Barboza op één knie zat en probeerde op te staan, werd hij nog een paar keer opgesloten en vervolgens sleepte Khabib hem op zijn rug en gaf meer straf.

Barboza deelde een paar beenschoppen uit om de laatste ronde te beginnen

Maar Khabib achtervolgde hem en sloeg hem met een paar krachtige stoten, waarna hij van niveau veranderde en op een dubbel been belandde. Barboza stootte met zijn rechterhand, en tot zijn verdienste, hij stopte het geroemde worstelen van Khabib. Hij kwam zelfs met een spinnende trap naar beneden, en Khabib nam hem weer mee naar beneden. Meer stoten en meer stoten en meer stoten. Edson was een boksbal op de grond en stond toen voor de laatste seconden op. Het was een geweldige show van Khabib, die 25-0 is in zijn MMA-carrière neerzet. Conor McGregor of Tony Ferguson moet de volgende zijn voor hem, zo verklaarde hij in de pers conferentie na het gevecht. "Ik ben er klaar voor en zal laten zien dat ik ok hen kan overheersen", aldus Khabib Nurmagomedov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws