Kan Jake Paul slagen als MMA-vechter? Dit zeggen experts MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kan Jake Paul slagen als MMA-vechter? Dit zeggen experts

Kan Jake Paul slagen als MMA-vechter? Dit zeggen experts

Jake Paul, de Amerikaanse YouTuber en bokser heeft vandaag aangekondigd dat hij een carrière als professionele MMA-vechter zal beginnen bij PFL. Hoewel veel mensen sceptisch zijn over zijn kansen in dit competitieve sportveld, geloven sommigen dat hij het kan bereiken.

De inmiddels prof-bokser Paul is geen vreemde als het om fysieke confrontaties gaat. De trainingen die Paul volgde, leken er al op dat hij serieus bezig was om een ​​ervaren MMA-vechter te worden die klaar is voor de strijd in de kooi (lees verder onder video).

Hoewel Paul nog steeds een amateurstatus heeft in vergelijking met veteranen zoals Conor McGregor van Khabib Nurmagomedov, denken insiders binnen de sport dat hij potentieel heeft om succesvol te zijn als MMA-vechter op lange termijn.

Jake Paul kan succesvol zijn in MMA

Zelfs voormalig WWE Superstar en UFC vechter CM Punk gaf toe dat hij graag eens met Paul wilde sparren omdat hij geloofde in diens vaardigheden en discipline als vechter. Hoewel we nog moeten afwachten hoe goed Paul presteert als professionele MMA-vechter. Denken experts positief over hem.

Om deze reden is het ook niet verrassend dat er meerdere MMA-organisaties Paul binnen wilden halen. Dit is nu gelukt door PFL waar Paul ook zelf aandelen in heeft. Het is duidelijk dat de grote bazen bij PFL geloven in het potentieel van Paul en we zullen binnenkort ervaren of hun visie juist is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws