Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik tijdens UFC 252 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik tijdens UFC 252

Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik tijdens UFC 252
Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik tijdens UFC 252

Een zwaargewicht gevecht tussen Junior dos Santos en Jairzinho Rozenstruik is naar verluidt in de maak voor UFC 252 op 15 augustus. Beide vechters hebben mondeling toegestemd.

Voormalig zwaargewichtkampioen Junior dos Santos en Jairzinho Rozenstruik zijn overeengekomen om op 15 augustus te vechten tijdens UFC 252. Rozenstruik maakte begin vorig jaar zijn Octagon-debuut en pakte vier opeenvolgende overwinningen.

Dos Santos heeft een aantal knock-out verliezen tegen Curtis Blaydes en Francis Ngannou. De laatste overwinning van de 36-jarige kwam in maart 2019 tegen Derrick Lewis via de tweede ronde van de TKO. Rozenstruik leed zijn eerste professionele verlies in zijn laatste gevecht tijdens UFC 249 in mei.

Zware knock-outs

Rozenstruik werd in 20 seconden door Ngannou knock-out geslagen. UFC 252, dat nog geen officiële locatie heeft, lijkt een showcase te kunnen worden voor de zwaargewicht divisie. In de headliner zal regerend zwaargewicht kampioen Stipe Miocic zijn titel proberen te verdedigen.

Miocic staat dan tegen de voormalige kampioen Daniel Cormier in een baanbrekend trilogiegevecht. Dos Santos en Rozenstruik, die elkaar vrijwel zeker zullen ontmoeten in het hoofd event, zullen ongetwijfeld reikhalzend kijken hoe de fight card zich ontwikkelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws