MMA-Kampioen stelt harde eisen voor terugkeer:'Meer geld, titelgevecht en fans' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-Kampioen stelt harde eisen voor terugkeer:'Meer geld, titelgevecht en fans'

MMA-Kampioen stelt harde eisen voor terugkeer:'Meer geld, titelgevecht en fans'

Joanna Jedrzejczyk wil salarisverhoging een titelkans en aanwezige fans voordat zij naar de UFC terugkeert. De Poolse die er om onbekend staat geen blad voor de mond te nemen is serieus.

Het laatste gevecht van Joanna Jedrzejczyk was die tegen de Chinese Weili Zhang. De Poolse kwam zwaar gehavend uit de strijd tijdens UFC 248. Jedrzejczyk kiest ervoor tijdens de wereldwijde COVID-19-pandemie niet te vechten. Maar de voormalige divisiekampioen zorgt ervoor dat zij klaar is om de oude handschoenen af ​​te stoffen en terug te klimmen in de Octagon.

Flinke eisen

Echter voordat Jedrzejczyk zelfs maar een terugkeer overweegt, stelt zij haar eisen. Om te beginnen wachtte Poolse liever dat fans terug naar de arena's kunnen gaan. Als de uitbraak van het coronavirus afneemt.

,,Er is geen sport, geen enkele sport, zonder fans", zei Jedrzejczyk in een recent interview met SCMP MMA. ,,Je weet hoe ik omga met de mensen, met fans. Ik heb altijd extra motivatie nodig, een extra energiepakket", zegt de voormalige kampioen.

Ik heb recht op veel meer

,,Misschien zou ik (vechten zonder fans), maar ik wil het niet. Ik wil het in de wacht zetten (en) gewoon wachten. Ik geloof echt, echt dat alles binnenkort achter (ons) zal liggen", aldus Jedrzejczyk.

Maar dat is nog niet alles. De Poolse wil een significante slaris verhoging en een kans op de titel die zij verloor aan de Chinese. ,,Ik verdien een groter stuk van de taart. Ik wil niet klagen zoals de andere vechters. Er zijn meer dan 500 vechters, maar ik maak een groot deel uit van dit bedrijf" voegde ze eraan toe.

Jedrzejczyk zegt geen haast te hebben en genoeg reserves te bezitten om de zaak uit te zitten, als het op haar terugkeer aankomt. Wat betekent dat ze, als de dingen niet op één lijn liggen, voor een langere periode niet actie kan zijn.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/dana-white-onthult-datum-voor-stipe-miocic-vs-francis-ngannou-2/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws