Israel Adesanya vs Khamzat Chimaev gevecht geboekt voor 23 juni MMA Nieuws
MMA Nieuws

Israel Adesanya vs Khamzat Chimaev gevecht geboekt voor 23 juni

Israel Adesanya vs Khamzat Chimaev gevecht geboekt voor 23 juni

De UFC-wereld kijkt uit naar een potentiële confrontatie tussen Khamzat Chimaev en Israel Adesanya, gepland voor 23 juni in Saudi-Arabië. Althans als wij de website van Kingdom Arena mogen geloven waar al kaarten op te koop zijn.

Hoewel de UFC het gevecht nog niet officieel heeft aangekondigd, wijzen alle tekenen op een aanstaande aankondiging. "Dit zou een van de meest opwindende gevechten van het jaar kunnen zijn," suggereren insiders uit de vechtsportwereld.

Tickets al beschikbaar voor het verwachte gevecht

Fans kunnen nu al tickets bemachtigen voor het gevecht tussen Israel Adesanya en Khamzat Chimaev. De verkoop leek gestart op de officiële website van Kingdom Arena, de locatie waar het UFC-evenement zal plaatsvinden.

UPDATE 20-02-2024 om 22:30 uur:

Maar de boel bleek later niet waar te zijn. zo meld ARENA in een update dat de betreffende website fake bleek te zijn.

Groeiende anticipatie voor UFC Saudi-Arabië

De anticipatie voor UFC Saudi-Arabië groeit met de dag. Dit evenement belooft niet alleen een sportief spektakel te worden, maar ook een belangrijk moment in de geschiedenis van de UFC.

"De impact van dit evenement op de wereldwijde vechtsportgemeenschap kan niet worden onderschat," benadrukt een analist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws