UFC 253 Titelgevecht: Israel Adesanya vs. Paulo Costa MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 253 Titelgevecht: Israel Adesanya vs. Paulo Costa

UFC 253 Titelgevecht: Israel Adesanya vs. Paulo Costa
UFC 253 Titelgevecht: Israel Adesanya vs. Paulo Costa

De wraakwedstrijd tussen UFC-middengewichtkampioen Israel Adesanya en de ongeslagen Paulo Costa heeft eindelijk een datum, 19 september.

Adesanya zal zijn tweede titel verdedigen wanneer hij Costa ontmoet in het hoofdevenement van UFC 253, dat waarschijnlijk plaatsvindt op "UFC Fight Island" in Abu Dhabi.

Adesanya, zal proberen de ongeslagen start van zijn MMA-carrière uit te breiden tot 20 opeenvolgende gevechten. In oktober had hij de UFC-titel van Robert Whittaker tijdens UFC 243 opgeëist.

Titelkans voor Paulo Costa

In maart had Adesanya zijn eerste verdediging tegen Yoel Romero bij UFC 248. Costa heeft ondertussen niet meer deelgenomen sinds een eigen overwinning tegen Romero bij UFC 241 in augustus.

De Braziliaan Costa zou eerder zijn titelkans hebben gekregen, maar hij liep een schouderblessure op waarvoor een operatie nodig was. Hij wilde Adesanya echter graag in handen krijgen dit lijkt nu gelukt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws