Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht

Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht

Invicta FC vlieggewicht kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze de UFC-aanbieding heeft afgewezen om Valentina Shevchenko op 3 februari te verslaan

Invicta FC vlieggewichtkampioen Jennifer Maia heeft onthuld, dat ze onlangs een aanbod om tegen Valentina Shevchenko te vechten tijdens het UFC Fight Night 125-evenement op 3 februari heeft afgewezen.

Invicta FC Kampioen Jennifer Maia legt uit waarom ze niet tegen Valentina Shevchenko vecht

Maia zegt dat acht weken niet genoeg tijd is om Valentina Shevchenko voor te bereiden.

Maia (15-4) komt van een unaniem besluit over Aga Niedzwiedz eerder deze maand. De Braziliaan zegt dat acht weken niet genoeg tijd was om zich voor te bereiden op Shevchenko, dus weigerde ze het aanbod van de UFC. Shevchenko zal in plaats daarvan geconfronteerd worden met de ongeslagen Priscila Cachoeira.

"Ze boden me dit gevecht aan, maar ik dacht dat het te dicht bij mijn laatste gevecht was. Valentina is een erg moeilijke tegenstander, een voormalige titelkandidaat in de UFC. Ik ben net uit een gevecht gestapt en heb wat tijd nodig om uit te rusten en te herstellen voordat ik train voor iemand als Valentina".

Ik accepteer om met haar te vechten, maar als ik meer tijd krijg

Ik sprak met mijn coaches en besloot te wachten. Ik raakte niet gewond in het gevecht, maar het is nodig om wat rust te nemen voordat je terugkomt met volledige focus, vooral tegen Valentina, een super stoere tegenstander. "Vervolgde ze.

Ondanks het afwijzen van de grote kans, gelooft Maia dat haar volgende gevecht zeker voor de UFC zal zijn. "Ik verwacht dat mijn volgende gevecht in de UFC zal plaatsvinden," zei Maia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws