'Ik was niet knock-out!' Bigi Boy Rozenstruik reageert op verlies tegen Volkov MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik was niet knock-out!' Bigi Boy Rozenstruik reageert op verlies tegen Volkov

'Ik was niet knock-out!' Bigi Boy Rozenstruik reageert op verlies tegen Volkov

Jairzinho Rozenstruik liep gisteren tegen een wel heel vervelend verlies aan tegen Alexander Volkov tijdens UFC Vegas 56. In de eerste ronde ronde sneuvelde de Surinamer tegen de Rus. Waardoor het ingrijpen van de scheidsrechter door critici maar ook Rozenstruik als te vroeg wordt gezien.

De langere Volkov is een harde noot om te kraken, dat ervaarde Rozenstruik in het gevecht. Het lengte verschil tussen Volkov en Rozenstruik speelde een rol. Op de achtergrond was Rozenstruik's coach Michael Babb te horen dat de Surinamer dichterbij de Rus moest blijven. Rozenstruik reageert op social media door te zeggen dat hij er niets van snapt.

,,Hallo iedereen. Ik ben een beetje in de war over hoe het gevecht verliep en ik ben teleurgesteld dat het is gestopt. Het was zeker een verontrustende situatie, maar ik was nog lang niet klaar met vechten", schrijft Rozenstruik op Twitter. ,, Heeft iemand plat op de grond gelegen met zijn ogen dicht? Dat noemen we een knock-out."

,,Alexander en ik waren eigenlijk net begonnen met het uitwisselen van enkele zware stoten. De dingen die jullie allemaal wilden zien! Dank aan Alex Volkov voor het nemen van de strijd. Ik heb geen noemenswaardige schade en ik vecht graag snel weer."

Ook UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou betwijfeld de ingreep van scheidsrechter Herb Dean. En heeft zo zijn vraagtekens bij de beslissing. Op twitter reageerde de kampioen dus ook met; ,,Vroege stopzetting?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws