'Ik sla kapot'! ONE Championship kampioen wil ruil met de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik sla kapot'! ONE Championship kampioen wil ruil met de UFC

'Ik sla kapot'! ONE Championship kampioen wil ruil met de UFC

Arjan Bhullar suggereert dat de UFC Stipe Miocic ruilt voor een plek binnen ONE Championship. In 2018 vond een historische "ruil" plaats. De UFC liet toe dat haar voormalige vlieggewicht kampioen Demetrious Johnson tekende bij ONE. Tegelijkertijd werd voormalig Bellator en ONE-titelhouder Ben Askren naar de UFC gehaald in de ruil.

Nu ziet Bhullar kans om Miocic te bevechten maar wel bij ONE; ,,Weer een UFC-vechter die niet blij is met hoe hij is behandeld. Ik zou je graag in handen willen krijgen', schreef Bhullar op social media. ,,Ik heb al 3 trainingskampen meegemaakt en weet precies hoe ik je zou kunnen pakken."

Ik weet wie je bent

Bhullar, die jarenlang heeft getraind aan de American Kickboxing Academy, heeft Daniel Cormier geholpen zich voor te bereiden op zijn kampioenschapsgevechten met Miocic, zodat hij al bekend is met zijn stijl.

Sinds hij de UFC in 2019 verliet, tekende Bhullar bij ONE Championship en werd hij de eerste vechter van Indiase afkomst die een grote MMA-titel won toen hij Brandon Vera versloeg door middel van een TKO in de tweede ronde in april.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws